Αγγλικά - Πληροφορική

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ 


ΤΜΗΜΑΤΑ JUNIOR

 

Από την Α' Δημοτικού οι μαθητές μας έχουν την πρώτη τους επαφή με τους υπολογιστές. Με μια μοναδική εκπαιδευτική προσέγγιση, αρχίζοντας με εικόνες και συνεχίζοντας με ανάγνωση, γραφή και αριθμητική, τα παιδιά εξασκούν τις ικανότητές τους και εξοικειώνονται με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσα από το παιχνίδι και την μάθηση. Στην πορεία εξασκούν τις δυνατότητές τους στην χρήση του υπολογιστή, χρησιμοποιώντας τον ως εργαλείο αναζήτησης γνώσης και δημιουργίας. Αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και αυτοπεποίθησή τους, λύνοντας προβλήματα και αξιοποιώντας την έμφυτη δημιουργικότητά τους.

 

Τα παιδικά προγράμματα περιλαμβάνουν τη χρήση πλήθους εφαρμογών κατάλληλων για τις ηλικίες και το γνωστικό επίπεδο κάθε επιπέδου. Καλύπτει όλο το φάσμα των τεχνολογικών κατηγοριών και στόχων. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην πρακτική αξιοποίηση των γνώσεων χειρισμού των εφαρμογών λογισμικού που διδάσκονται τα παιδιά, μέσα από ευφάνταστα σενάρια του πραγματικού κόσμου και ελκυστικές πρακτικές δραστηριότητες.

 

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 

100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ 3 ΕΝΟΤΗΤΕΣ

ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ

 

Οι μαθητές από Γ' - Δ' Δημοτικού, χρησιμοποιούν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως προχωρημένο εργαλείο μελέτης, έρευνας και επικοινωνίας. Με τα προγράμματα της Microsoft (Word, Excel, PowerPoint, Access, Internet Explorer, Front Page, Publisher) καθώς και με προγράμματα επεξεργασίας εικόνας, multimedia και προγραμματισμού, ο υπολογιστής γίνεται στα χέρια των μαθητών αναντικατάστατο εργαλείο αναζήτησης και επεξεργασίας της γνώσης.

 

Κατά τη διάρκεια των εκπαιδευτικών περιόδων, το παιδί έχει κατακτήσει το 100% της ύλης και σταδιακά ξεκινάει να δίνει και τις αντίστοιχες εξετάσεις σε κάθε ενότητα, ακολουθώντας τη διαδικασία της πιστοποίησης, η οποία είναι προσαρμοσμένη στην ηλικία του παιδιού.

 

Συγκεκριμένα καλύπτονται:

1. Βασικές έννοιες πληροφορικής

2. Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων

3. Επεξεργασία Κειμένου

4. Υπολογιστικά Φύλλα

5. Υπηρεσίες Διαδικτύου

6. Βάσεις Δεδομένων

7. Παρουσιάσεις

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

Δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να επιλέξουν ένα πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, ευέλικτο, σύγχρονο και συναρπαστικό.

Αναβαθμίζει την παροχή εκπαίδευσης στους υπολογιστές για τα παιδιά του Δημοτικού.

Διευρύνει τα γνωστικά αντικείμενα που συνήθως διδάσκονται οι μαθητές σε αυτές τις ηλικίες με αντικείμενα πέρα από τα συνηθισμένα.

 

ΑΓΓΛΙΚΑ

 Λειτουργούν κλειστά τμήματα όλων των τάξεων με καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας. Τα παιδιά με το εξειδικευμένο σύστημά μας εξοικειώνονται, αγαπούν, επικοινωνούν με άνεση στη νέα δική τους γλώσσα. Σε ηλικία 12 - 13 χρονών πετυχαίνουν στο Lower και στα 14 - 15 τους ολοκληρώνουν τη γλωσσομάθεια κατακτώντας με σιγουριά το Proficiency.

  


Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος

και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

 

 

Powered by BreezingForms