Η Φιλοσοφία μας

Η ευαισθησία μας για τα παιδιά, η επιστημονική μας κατάρτιση και η επαγγελματική μας εμπειρία, μας οδήγησαν στην ίδρυση του Κέντρου Μελέτης STUDYFORGENIUS που καινοτομεί παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στους τομείς της εκπαίδευσης.

Στον τομέα της Εκπαίδευσης το Κέντρο Μελέτης STUDYFORGENIUS απευθύνεται σε γονείς που δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμάσουν κατάλληλα το παιδί τους στα μαθήματα της επόμενης μέρας και σε γονείς που επιθυμούν να αποκτήσει το παιδί τους δεξιότητες οργάνωσης και μελέτης, αναγκαίες για όλη του τη ζωή.

Η μελέτη σχολικών μαθημάτων, επιτυγχάνεται τόσο με τη συνδρομή υπεύθυνου, αξιόλογου και έμπειρου εκπαιδευτικού προσωπικού, όσο και με τη χρήση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών εργαλείων – ψηφιακής πλατφόρμας.

Η μελέτη σχολικών μαθημάτων δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να προετοιμάσουν τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, να εξασκηθούν με καθημερινές επαναλήψεις, αλλά και να διευρύνουν, εμπλουτίσουν τους γνωστικούς τους ορίζοντες και πέραν των σχολικών τους βιβλίων.

Το Κέντρο Μελέτης είναι ένας χώρος κατάλληλα διαμορφωμένος και εφοδιασμένος με το κατάλληλο προσωπικό και τα σύγχρονα μέσα για τη μελέτη και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών δημοτικού-γυμνασίου. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ψηφιακή πλατφόρμα -διαδίκτυο, εκτυπωτές και μία όλο και πιο διευρυμένη γκάμα τυπωμένων αλλά και ηλεκτρονικών βιβλίων του Φροντιστηριακού Οργανισμού Δημόκριτου είναι στη διάθεση των παιδιών για την πραγματοποίηση της καθημερινής μελέτης και των εργασιών τους. Οι άνθρωποι του Κέντρου Μελέτης μας είναι φυσικά πάντα εκεί για να υποστηρίξουν το έργο των μικρών μαθητών μας και να τους βοηθήσουν να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας τους.

Κάθε μαθητής ξεχωριστά ασχολείται με την προετοιμασία των μαθημάτων του για την επόμενη ημέρα στο σχολείο.Έχει στην διάθεση του εξειδικευμένους καθηγητές να τον καθοδηγήσουν, σύμφωνα με τις μαθησιακές και γνωστικές του ανάγκες, μέσα από μία άρτια και αποτελεσματική διαδικασία μελέτης στην επίτευξη των σχολικών του στόχων, στη δημιουργία οργανωτικών ικανοτήτων και στην κάλυψη προηγούμενων κενών.

Για εμάς κάθε νέος μαθητής είναι και μία νέα ξεχωριστή πρόκληση και ο κύριος σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε τις ανάγκες του και να προσαρμοστούμε σε αυτές επιτυγχάνοντας έτσι την ομαλή ενσωμάτωση του μαθητή στο Κέντρο Μελέτης μας. Στον ελεύθερο χρόνο τα παιδιά επαναλαμβάνουν βασικές έννοιες στα κύρια μαθήματα και καλύπτουν τυχόν κενά. Καλούνται επίσης να λύσουν μια σειρά επαναληπτικών ασκήσεων για την ανακεφαλαίωση και την πληρέστερη εμπέδωση της διδαχθείσας ύλης.

Η εξειδικευμένη πολυετής εμπειρία του προσωπικού μας επάνω στο αντικείμενο της καθημερινής προετοιμασίας μαθητών δημοτικού και γυμνασίου το κύρος και οι επιτυχίες του Φροντιστηριακού Οργανισμού Δημόκριτος - Φιλολογικό Σπουδαστήρι είναι η εγγύηση που οδηγεί στην εκπλήρωση των στόχων μας, δηλαδή των στόχων σας!  Δώστε λοιπόν στους μικρούς μαθητές σας την ευκαιρία ώστε μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα μελέτης να μάθουν να ξεκλειδώνουν τις πόρτες της γνώσης.   

 

…ΓΙΑ ΞΕΝΟΙΑΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 …ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

…ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ